Новини

За училището

Училищни документи
История Педагогически специалисти Обществен съвет
Бюджет Бюджет Финансови отчети
Административни услуги Галерия
Търгове

Прием

Държавен план прием в VIII клас Свободни места за ученици

Ученици

Образци на документи Учебници Седмично разписание Графици Учебни планове Изпити НВО и ДЗИ Олимпиади и състезания Конкурси Стипендии Противодействие на тормоза БДП

Дейности

Национални програми Проекти Занимания по интереси Клубове

Контакти

21 юли 2023

Втори благотворителен концерт в подкрепа на Стаси

Втори благотворителен концерт под надслов “Да Благо Творим За Стаси” ще се състои на 25.07.2023 г., от 19:00 ч., в Драматично-куклен театър „Васил Друмев“ – Шумен, съобщиха за ШУМ.БГ организаторите. Същия ден ще се състои и Благотворителен базар във фоайето на театъра, който ще продължи от 18:00 до 19:00 ч.

Всеки, който е имал желание, но не е успял да присъства на първия концерт, може да направи това следващия вторник в шуменския театър. Там на сцената ще излязат още изпълнители, сред които СФТА „Гайтани“, Смесен хор „Родни звуци“, детска вокална група „Мики Маус“, танцова школа „Фаворит“, танцов клуб „Ентакто“ и други. Всички те ще изпратят любов и доброта към Стаси.

А шуменци вече показаха своята подкрепа. Това пролича от първия благотворитен концерт, който се състоя на 14.07.2023 г., в НЧ Тодор Петков. Тогава безвъзмездно бяха събрани и изброени от нотариус, в присъствието на двама адвокати, общо 10 339, 30 лв и 105 евро. Семейството е успяло да събере над 100 000,00 лв., а по дарителската банкова сметка са постъпили над 50 000,00 лв.

Родителите на Стаси благодарят на всички, които са помогнали, помагат и ще помогнат. По думите на д-р Стоян Тодоров освен даренията от шуменски фирми, са множество и личните дарения, което за пореден път показва и доказва добрината, съпричастността и състрадателността на българите.

Събитието е организирано с любезното съдействие, подкрепа и участие на местни изпълнители, фолклорни състави и приятели на Станислава Стоянова Тотева и нейното семейство.

Припомняме, че Стаси е с диагноза Лимфом на Ходжкин и е с рецидив, като лечението ще струва над 350 000,00 лв.

Събраните средства ще постъпят по специално разкрита дарителска сметка, на която всеки може да направи своето дарение по всяко време.

BG12UBBS80021045724450

BIC КОД: UBBSBGSF

ОСНОВАНИЕ: ПРЕВОД ЗА ЛЕЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА – СТАНИСЛАВА СТОЯНОВА ТОТЕВА

Титуляр на сметката е бащата на Стаси, Стоян Тотев Тодоров – 0899310001