Новини

За училището

Училищни документи
История Педагогически специалисти Обществен съвет
Бюджет Бюджет Финансови отчети
Административни услуги Галерия
Търгове

Прием

Държавен план прием в VIII клас Свободни места за ученици

Ученици

Образци на документи Учебници Седмично разписание Графици Учебни планове Изпити НВО и ДЗИ Олимпиади и състезания Конкурси Стипендии Противодействие на тормоза БДП

Дейности

Национални програми Проекти Занимания по интереси Клубове

Контакти

21 ное. 2023

Достойни спортни срещи за учениците от ПЕГ „Н. Вапцаров“ на Общинските ученически игри по футбол

На 20.10.2023 г. се проведоха поредните срещи от Общинските ученически игри по футбол. Нашите отбори се представиха достойно.
Във възрастовата група XI – XII клас първият мач на ПЕГ „Никола Вапцаров“ беше срещу ПГСАГ и завърши с победа 1:0 за отбора на ПЕГ „Н. Вапцаров“. Във втория мач ПЕГ „Н. Вапцаров“ претърпя поражение с 0:5 от ППМГ „Н. Попович“. С една победа и с една загуба нашите момчета се класираха да играят за 3 и 4 място. Отборът на ПЕГ „Н. Вапцаров“ срещна отбора на СУ „Йоан Екзарх Български“ и удържа победа с 5:0. Класирахме се на трето място на общинските игри.
Във възрастовата група на юношите VIII – X клас първият мач на ПЕГ „Н. Вапцаров“ беше срещу СУ „С. Доброплодни“ и завърши с победа от 4:0 за нашите футболисти. Следващият ни мач беше изключително оспорван – срещу СУ „П. Волов“. След изтичането на второто полувреме резултатът бе равен 1:1, но след изпълнението на дузпи победи отборът на СУ „П. Волов“ с 2:5. В мач за трето и четвърто място се срещнахме с отбора на ППМГ „Н. Попович“. Срещата завърши с победа на ППМГ „Н. Попович“. В крайното класиране на Общинските ученически игри в тази възрастова група заехме четвъртото място.
Спортните резултати и успехите на нашите ученици винаги носят радост, самочувствие и гордост за цялото училище. Поздравяваме всички участници и техните треньори!