Новини

За училището

Училищни документи
История Педагогически специалисти Обществен съвет
Бюджет Бюджет Финансови отчети
Административни услуги Галерия
Търгове

Прием

Държавен план прием в VIII клас Свободни места за ученици

Ученици

Образци на документи Учебници Седмично разписание Графици Учебни планове Изпити НВО и ДЗИ Олимпиади и състезания Конкурси Стипендии Противодействие на тормоза БДП

Дейности

Национални програми Проекти Занимания по интереси Клубове

Контакти

21 дек. 2023

Защо е отлична идея да учим френски език?

Френският език е третият най-влиятелен език в света, днес френски говорят около 220 милиона души. Около 40% от френскоговорящите хора живеят в Европа. Това са достатъчно основателни аргументи за младите хора, за да предпочитат усвояването на френски език като просперитетна възможност за бъдеща реализация в световен мащаб.

А: Искате да знаете език, който се говори в редица държави в Европа, Африка, Карибите и Северна Америка?
В: Френски език?
А: Искате да намерите най-ефикасното средство за своето личностно и професионално развитие и пред вас да се разкрият прекрасни възможности за работа във водещи компании както във Франция, така и в други страни с богати икономики като Швейцария, Белгия, Люксембург и Канада?
В: Френски език?
А: Искате да градите кариера и да правите бизнес в африкански държави като Мароко, Алжир, Сенегал, Камерун и Кот д‘Ивоар?
В: Френски език?
А: Да! Езикът на дипломацията може да ви послужи и като билет за незабравими пътешествия и да бъде вашият ключ към изключително богата култура.
Решението е само едно! Присъединете се към френското езиково семейство с нашия клуб в ПЕГ – „Френски и английски език ръка за ръка“ и нека учим заедно този благозвучен език.
Станете част от езиковото разнообразие и заедно да построим мост към други народи и култури!