Новини

За училището

Училищни документи
История Педагогически специалисти Обществен съвет
Бюджет Бюджет Финансови отчети
Административни услуги Галерия
Търгове

Прием

Държавен план прием в VIII клас Свободни места за ученици

Ученици

Образци на документи Учебници Седмично разписание Графици Учебни планове Изпити НВО и ДЗИ Олимпиади и състезания Конкурси Стипендии Противодействие на тормоза БДП

Дейности

Национални програми Проекти Занимания по интереси Клубове

Контакти

07 мар. 2024

Поредно отличие в спортната кариера на Стивалина Милкова от 12. г клас на ПЕГ „Никола Й. Вапцаров“

Нашата възпитаничка Стивалина Милкова от 12. г клас отново доказа силни позиции и спортен дух. Тя е национална състезателка по карате и има извоювани няколко медала от международни състезания – двукратна бронзова медалистка от европейските първенства през последните две години, многократна шампионка на България в своята възрастова група, носителка е и на наградата “Приемственост” за 2023 година, учредена от електронния вестник WWW.ZASHUMEN.BG.

Пореден успех в спортната й кариера е успешно издържаният изпит за спортен съдия по карате. Дебютът й в новата спортна позиция ще бъде на 9 март – тя ще бъде съдия край татамито по време на националните първенства по карате шинкиокушин за кадети и кадетки, юноши и девойки, които ще се състоят в Хасково. Така Стивалина ще продължи успешната традиция на шуменския клуб “Киокушин” в съдийството по карате.

Гордеем се с постиженията на нашата зрелостничка Стивалина! Пожелаваме й много удовлетворяващи победи и успешно дипломиране!