Новини

За училището

Училищни документи
История Педагогически специалисти Обществен съвет
Бюджет Бюджет Финансови отчети
Административни услуги Галерия
Търгове

Прием

Държавен план прием в VIII клас Свободни места за ученици

Ученици

Образци на документи Учебници Седмично разписание Графици Учебни планове Изпити НВО и ДЗИ Олимпиади и състезания Конкурси Стипендии Противодействие на тормоза БДП

Дейности

Национални програми Проекти Занимания по интереси Клубове

Контакти

09 ное. 2023

Panda Labs – одобрен проект

Panda Labs е програма на WWF България, в която ученици, студенти и работещи млади хора създават вдъхновяващи решения за преодоляване на сериозни екологични и социални предизвикателства. Panda Labs търси следващото поколение от талантливи и мотивирани изследователи и предприемачи, които ще помогнат за решаването на регионални и глобални проблеми.
Програмата е едно от най-завладяващите предприемачески състезания за младежи от 15- до 25- годишна възраст у нас. Panda Labs предоставя възможност на ученици и студенти от цялата страна да сформират екипи, с които да работят по иновативни бизнес решения на екологични и социални предизвикателства. Новият семестър на Panda Labs е посветен на бъдещето на водата, а фокусът е върху реките, тяхното опазване и възстановяване.
Щастливи сме да ви съобщим, че ученичката Шелин Шукриева от 11. клас е одобрена за участие в проекта на Panda Labs. Тя е част от групата по предприемачество, водена от г-жа Николина Атанасова. Следващата стъпка от проекта е участието на Шелин в един от хакатоните, които предстоят да се проведат през месец ноември.
Да ѝ пожелаем успех!